Hotelli- ja Koronavirusinfo

KORONAVIRUSINFO (päivitetty 22.6.)

NÄIN VARMISTAMME SINULLE TURVALLISEN VIERAILUN

Hotelliin saapuminen ja uloskirjautuminen

- Kuusi erillistä ulko-ovea eri puolilla rakennusta vähentävät ihmiskontakteja ja samalla turvaavat vieraidemme sekä oman henkilökuntamme terveyttä.
- Sekä check in että check out-tilanteisiin olemme tehneet uudet toimintaohjeet, jolla vältetään vastaanotossa mahdollisia samanaikaisia palvelutilanteita. 
- Palvelutilanteiden määrän vähentämiseksi suoritamme myös huoneveloituksen sisäänkirjautumisen yhteydessä.
- Maksukuitti lähetetään maksun jälkeen joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Aamiainen

-  Aamiashuoneemme on kalustettu uudelleen ja tilaan on lisätty viranomaisten määräysten mukaiset ohjeet ja opasteet.
- Buffet-aamiainen on tarjolla aamiaishuoneessamme päivittäin klo 7.30 - 10.00 (alkaen 23.6.).
- Ruuhkien välttämiseksi tiedustelemme aamiaisaikatoiveen sisäänkirjautumisen yhteydessä  . Pyrimme toteuttamaan nämä vieraidemme aikatoivomukset mahdollisuuksien mukaan.
- Yhden huoneen vieraillemme on varattu aamiaisaikaa max. 30 min. 
- Aamiaistilassa asiakkaat voivat desinfioida kätensä, mutta toivomme kaikkien aamiaiselle tulevien vieraidemme pesevän kätensä vedellä ja saippualla huoneessa ennen aamiaiselle saapumista.
- Aamiaistilan yhteydessä oleva wc on toistaiseksi pois käytöstä.  
- Tarjoilemme toistaiseksi aamiaista vain hotellissa majoittuville vieraillemme.

Siivous

- Asiakaspalautteiden perusteella olemme tavallisestikin onnistuneet siisteyden ylläpitämisessä (Booking: keskiarvo 9,3 asteikolla 0-10, yhteensä 633 arviota), mutta nyt teemme uuden omavalvontasuunnitelman mukaisesti ylimääräisiä hygieniatoimenpiteitä erityisesti paljon kosketeltaville pinnoille varmistaaksemme kohteidemme puhtauden ja sitä kautta asikkaidemme ja henkilökuntamme mahdollisimman hyvän turvallisuuden sekä hyvinvoinnin.

- Asukkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden vuoksi emme tee majoituksen aikaisia siivouksia yhden tai kahden yön mittaisissa majoituksissa.  Kolme vrk ja pidemmissä majoituksissa teemme siivoustoimenpiteet normaalisti kuitenkin niin, että siivous tapahtuu, kun asiakas ei ole paikalla huoneessa.  Lisätilaukset ja -palvelut toki hoidamme huoneessa olevan informaation mukaisesti.
- Noudatamme siisteystoiminnoissa kaikkia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita sekä päivitämme omaa toimintaohjeistustamme tarvittaessa.

Yleistä

- Ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.  Ilmoita asiasta vastaanottoomme, niin koitamme etsiä yhdessä sinulle uuden, turvallisen majoitusajankohdan.

- Jos sairastut vierailun aikana, niin noudata paikallisia terveydenhuollon ohjeistuksia. Ole aina yhteydessä terveydenhuoltoon ensin puhelimitse. Jos menet lääkäriin, niin anna lääkärille myös hotellimme yhteystiedot. Olethan yhteydessä myös vastaanottoomme ja kerrot tartuntaepäilystä, jotta voimme tehdä tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin minimoimiseksi. Pysyttele omassa huoneessa ja vältä turhaa liikkumista hotellin tiloissa ja alueella. 
- Huoneissa olevaan informaatioon on lisätty Koronavirus COVID-19 koskeva ohjeistus
- Yläkerran aulatiloissa yhteiskäytössä olevien jääkaappien ja mikorojen käyttäjiä pyydetään noudattamaan käytön yhteydessä riittäviä hygieniatoimia.
- Palvelupiste, jossa jääkaappi ja mikro sijaitsevat, on varustettu käsidesillä, kertakäyttöpyyhkeillä ja desinfiointiaineella.

Työntekijämme on koulutettu noudattamaan terveysviranomaisten vaatimuksia sekä omia toimintaohjeitamme, jotta voimme mahdollisuuksiemme mukaan taata meidän kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.  Mikäli kuitenkin havaitset puutteita palvelussamme ja/ tai palveluvarustuksessamme, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pikaisesti joko vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna puhelimitse huoneessa olevaan päivystysnumeroon.

Koronavirus koskettaa meitä kaikkia.  Yhdessä toimimalla ja toiset huomioon ottamalla voimme kuitenkin taata meille kaikille aurinkoisen, hyvän huomenen!

HOTELLI-INFO
Aukioloajat

Vastaanotto on kesäkautena avoinna päivittäin klo 8-18.  Vastaanoton puh. 02-4384 017.  Myös sopimuksesta muina aikoina. Huomioithan, että kesäkauden ulkopuolella varaustilanteen mukaan saatat tavoittaa meidät hetkittäin vain puhelimitse tai sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Huonevaraukset
Huoneen varaaminen on helppoa oman varausjärjestelmämme kautta, johon pääset tästä. Mikäli haluat tehdä varauksen samalle päivälle, tee varaus puhelimitse soittamalla vastaanottoomme klo 8.00-18.00 välillä puh. 02-4384 017.   Jos haluamasi huonetyyppi on jo ehditty varaamaan loppuun, kannattaa varaustilannetta kuitenkin varmuuden vuoksi tiedustella vielä  puhelimella suoraan hotellista. 

Majoitusehdot
Varaus on aina sitova.
Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää klo 18.00 mennessä.
Peruutus on tehtävä vastaanoton numeroon 02-4384 017 niin, että vastaanotosta kuitataan peruutus. Ei vastaaja- ja tekstiviestejä.
Huoneen saa käyttöönsä saapumispäivänä klo 14.00 alkaen.
Huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
Mikäli saapumisaika hotelliin on klo 18.00 jälkeen, on siitä ilmoitettava etukäteen.
Jos asiakas ei ole saapunut klo 18.00 mennessä eikä ole ilmoittanut myöhäisemmästä saapumisajasta, on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta täysi huonehinta sekä myydä kyseinen huone edelleen.

Huoneet
Huoneet on sisustettu kodikkaasti pääosin antiikkihuonekaluilla.  Kaikissa huoneissa on wc, suihku ja tv.  Hotellissa on maksuton Wi-Fi.  Tarkemman, huonetyyppikohtaisen varustelun löydät varausjärjestelmämme huone-esittelystä.

Aamiainen
Kts. Koronainfo edellä

Lisävuoteet, junnupatjat ja matkasängyt
Lisävuode/ junnupatja 15€/vrk (alle 16v)
Lisävuode/ junnupatja 25€/vrk (16v ->)
Matkasanky 10€/vrk (0-2v)
Omassa matkasängyssä tai vieressä nukkuva lapsi 5€/vrk

Yllämainitut lisähinnat sisältävät aamiaisen.
Tarkista eri vaihtoehtojen saatavuus sekä sopivuus huonetyypeittäin varauskalenteristamme.

Lemmikit
Osaan huoneista (kaikki muut huonetyypit pl. pieni kahden hengen huone) mahdollisuus majoittua lemmikin kanssa 10€/vrk.
Tarkista lemmikkihuoneiden saatavuus varattaessa.

Pysäköinti
Hotellin pihalla on majoittujille varattuna 10 veloituksetonta P-paikkaa.  Ei ennakkovarausmahdollisuutta.  Lisää pysäköintipaikkoja löytyy mm. sekä Luostarinkadulta että Torikadulta.  Kesäaikana hotellin läheltä kadunvarsipysäköinnistä paikkoja vapautuu klo 16.00 jälkeen.

Maksuvälineet
Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti sekä VISA- ja Mastercard luottokortit.

Nähtävyydet ja palvelut
Hotel Palo on keskeisen sijainnin takia oiva tukikohta Naantalin vierailulle.  Suurin osa nähtävyyksistä ja palveluista on kävelymatkan päässä.
  • Muumimaailmaan 600 m
  • Vierasvenesatamaan 300 m
  • Pankki, apteekki, tori yms. 150 m
  • Kirkko 300 m
  • Uimaranta 400 m 
  • Golfkentät (Aurinko Golf ja Kultaranta Resort) 3-6 km

Lisätietoja Naantalin tapahtumista saat osoitteesta www.visitnaantali.com

Yhteystiedot
Hotelli Palo
Luostarinkatu 12 
21100 Naantali

puh. 02-4384 017
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laskutusosoite
Tunteen Palo Oy
y-tunnus 2819096-9
Tullikatu 7 B 6
21100 Naantali
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivusto
Sivuston toiminnan varmistamiseksi emme suosittele Internet Explorer -selaimen käyttöä.
Suositeltuja selaimia ovat Safari, Google Chrome ja Mozilla / Firefox.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Pyydä lisätietoa

Voit antaa palautetta tai pyytää lisätietoa lähettämällä
meille viestin yhteydenottolomakkeella.

© 2020 Copyright Hotel Palo | Luostarinkatu 12, 21100 Naantali | Rekisteriseloste | WebDesign Pro%entti.fi
Hotel Palo:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.