• Helpoiten varaat huoneensuoraan meiltä!

  Helpoiten varaat huoneen
  suoraan meiltä!

 • Idyllinen majoitusvaihtoehtosikeskellä Naantalia!

  Idyllinen majoitusvaihtoehtosi
  keskellä Naantalia!

 • Helpoiten varaat huoneensuoraan meiltä!

  Helpoiten varaat huoneen
  suoraan meiltä!

 • Tervetuloa!

  Tervetuloa!

Hotel Palo

27.3.2020.  Hotel Palo on toistaiseksi avoinna ensisijaisesti työmatkustusta varten. Koska rakennus on toiminut aiemmin kuuden perheen vuokratalona, meillä on useita sisäänkäyntejä huoneisiin talon eri puolilta. Olemme rajoittaneet tarjottavaa päiväkohtaista huonekapasiteettiamme . Näin toimien pystymme sijoittamaan majoittujat eri puolille hotellia, jolloin kanssakäyminen muiden asiakkaiden kanssa on mahdollisimman vähäistä. Aamiasta emme tarjoile tällä hetkellä perinteisellä tavalla, vaan asiakas saa halutessaan huoneeseensa aamiaispussin. Siivoukseen ja muuhun hygieniaan olemme kiinnittäneet vielä normaaliakin enemmän huomiota ja tehneet tarvittavia tarkennuksia, joilla pyritään suojelemaan sekä asiakkaitamme että meitä itseämme.  Ajalle 28.3.-30.4. kohdistuvat huonevaraukset hoidamme VAIN PUHELIMITSE 02 4384 017.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
BR
jouni

Hotel Palo on kodikas puutalohotelli, joka sijaitsee Naantalin keskustassa, Luostarinkadun ja Torikadun kulmassa. Perhehotellimme on kävelymatkan päässä mm. Muumimaailmasta ja Naantalin rannan ravintoloista sekä vierasvenesatamasta.

Tämä alunperin ns. Sirkiän talo on silloisen omistajan omista hirsistä paikan päällä rakentama Naantalin ensimmäinen puukerrostalo. Tässä v.1946 rakennetussa, alunperin kuudelle perheelle tarkoitetussa asuintalossa lattiatkin narisevat nostalgiaa. 

Pyrimme tarjoamaan vieraillemme aikamatkan 60-luvun lapsuuteni sielunmaisemaan, sellaisena kun muistan oman lapsuudenkotini ja mummolani. Emme kuitenkaan tavoittele museomaista autenttisuutta. Näin voimme parhaan kykymme mukaan toteuttaa ja kehittää asiakkaiden toiveiden mukaista palvelua.

Hotel Palossa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisiä, antiikilla ja vanhalla tyylillä sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Kaikissa huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Kesäaikaan Hotel Palo on oiva tukikohta Naantalin vierailulle. Auton voi saapumisen jälkeen unohtaa sillä vanhan kaupungin ja keskustan nähtävyydet sekä palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä. Lapsiperheiden viihtymisen takaavat Muumien lisäksi hotellin vieressä sijaitseva leikkipuisto sekä läheinen Nunnalahden uimaranta.

Tervetuloa!

Jouni Kankaanpää
Renki & Isäntä
+358 2 4384 017

Pyydä lisätietoa

Voit antaa palautetta tai pyytää lisätietoa lähettämällä
meille viestin yhteydenottolomakkeella.

© 2020 Copyright Hotel Palo | Luostarinkatu 12, 21100 Naantali | Rekisteriseloste | WebDesign Pro%entti.fi
Hotel Palo:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.