• Helpoiten varaat huoneensuoraan meiltä!

  Helpoiten varaat huoneen
  suoraan meiltä!

 • Idyllinen majoitusvaihtoehtosikeskellä Naantalia!

  Idyllinen majoitusvaihtoehtosi
  keskellä Naantalia!

 • Helpoiten varaat huoneensuoraan meiltä!

  Helpoiten varaat huoneen
  suoraan meiltä!

 • Tervetuloa!

  Tervetuloa!

Hotel Palo - ympäristönsä kokoista majoitusta

Meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi. Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi majoittua ja vierailla meillä turvallisesti myös tämänhetkisessä tilanteessa.  Katso lisätiedot https://www.palo.fi/fi/huoneet/info

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
BR
jouni


Hotel Palo on kodikas puutalohotelli, jonka tunnelma on mummolamainen ja mittakaava ympäristöönsä soveltuva.  Hotelli sijaitsee Naantalin keskustassa, Luostarinkadun ja Torikadun kulmassa. Perhehotellimme on kävelymatkan päässä mm. Muumimaailmasta, Naantalin rannan ravintoloista, vierasvenesatamasta ja muista Vanhan kaupungin kohteista.  Myös Meyer Turun telakka on lähellä, vain n. 10 minuutin ajomatkan päässä.

Tämä alunperin ns. Sirkiän talo on silloisen omistajan omista hirsistä paikan päällä rakentama Naantalin ensimmäinen puukerrostalo. Tässä v.1946 rakennetussa, alunperin kuudelle perheelle tarkoitetussa asuintalossa lattiatkin narisevat nostalgiaa. Lisää kiinteistön historiasta löydät https://www.palo.fi/fi/tunteen-palo

Pyrimme tarjoamaan vieraillemme aikamatkan 60-luvun lapsuuteni sielunmaisemaan, sellaisena kun muistan oman lapsuudenkotini ja mummolani. Emme kuitenkaan tavoittele museomaista autenttisuutta. Näin voimme parhaan kykymme mukaan toteuttaa ja kehittää asiakkaiden toiveiden mukaista palvelua.

Hotel Palossa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisiä, antiikilla ja vanhalla tyylillä sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Kaikissa huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Kesäaikaan Hotel Palo on oiva tukikohta Naantalin vierailulle. Auton voi saapumisen jälkeen unohtaa sillä vanhan kaupungin ja keskustan nähtävyydet sekä palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä. Lapsiperheiden viihtymisen takaavat Muumien lisäksi hotellin vieressä sijaitseva leikkipuisto sekä läheinen Nunnalahden uimaranta.

Tervetuloa!

Jouni Kankaanpää
Renki & Isäntä
+358 2 4384 017
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Pyydä lisätietoa

Voit antaa palautetta tai pyytää lisätietoa lähettämällä
meille viestin yhteydenottolomakkeella.

© 2020 Copyright Hotel Palo | Luostarinkatu 12, 21100 Naantali | Rekisteriseloste | WebDesign Pro%entti.fi
Hotel Palo:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.